Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Barnets bästa!?

Skulle precis stänga av datorn och lägga mig, men så kikade jag in på Katrin Zytomierskas blogg. Blev kall i hela kroppen och tänkte, stackars barn! Och med det menar jag inte att jag tycker synd om lille Ringo, för han verkar ha det superbra. På varenda bild man ser den lille sötnosen så ler han så gott så man nästan tror att det är fel på ens egna barn. Mina barn är glada, men är dom sååå glada? Äsch va fan ni fattar vad jag menar.

Katrin skriver att hon börjat med AW – Anna Wahlgren metoden för att få sitt barn att sova på nätterna. Läs själva HÄR

Så vad tycker jag om AW-metoden? Kopierar ett inlägg jag gjorde för länge sedan :

Anna Wahlgren = Baby shaken syndrom

Hon är mamma till nio barn och har såå mycket erfarenhet. MEN allvarligt vad är det för fel på människan? Hennes metod kan jag tycka vara motsvarigheten till baby shaken syndrom. Hon säljer sina erfarenheter via böcker, media etc och hur fel är inte det? För er som inte vet vad Anna Wahlgren metoden är för något titta här.

Hur kan hon ens få sälja sitt skit???

Det ni just såg kallas för ”Buffning tillrättaläggande och solfjädern”. Titta gärna på resten av hennes metoder för att få en större inblick i vad det är hon egentligen håller på med. (varnar känsliga tittare)

Anna wahlgren förespråkar också att man ska lägga barn på magen. Och detta har ju varit omtalat. Ena studen ska de ligga på magen andra ska de ligga på rygg, vad ska man lyssna på? Jag väljer att lyssna på vetenskapen, och alla de bevis som följer dessa med. Och enligt Sveriges barnsjuksköterskor och barnläkare så ska man alltså INTE lägga barnen på magen, och även dessa protesterar emot Anna Wahlgrens råd, läs!

Såklart, mår barn bra av rutiner men det kommer väl med föräldrars sunda förnuft. Vad är rätt vad är fel spärren, den har vi alla med undantag, hmmmf.

Och har man som förälder svårt att hitta ett mönster som passar, och man tycker man verkligen provat allt så gör barnet en tjänst, TESTA INTE ANNA WAHLGREN METODEN. Jag skulle råda till att ta kontakt med närmsta bvc-sköterska för råd.

Till sist, en hälsning till Anna…

Jag hoppas verkligen att du blir tillbuffad i rumpan ordentligt så du förhoppningsvis vaknar och inser allvaret i vad du förespråkar. Otäcka människa!

Så skulle jag vilja tillägga att jag vet vad shaking-baby-syndrome är – när man skakar babyn så att huvudet forceras mycket.

Den ända åsikten jag kan dela med AW-metoden skulle väl vara att jag inte tycker att ett barn ska behöva skrika sig till sömn. Men det är det ända! Sen kan Anna ha skrivit hur mycket littratur som helst, jag väljer att natta mina barn genom kärlek och respekt! Och jag har SJU barn om det är värt att notera, det ska inte spela någon roll, oavsett antal barn så kan man ju hoppas på att något sunt jävla förnuft borde finnas!?

Men godnatt då!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen