Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Barnmässan Älskade Ungar – Del 2. Och lite tv-inspelning…

Tänkte jag skulle visa mera av barnmässan Älskade Ungar. Förutom att få mingla med alla mässbesökare och utställare så hann vi med att spela in tv. Jag tycker det är jätteroligt med tv-produktioner, skulle själv tycka att vore spännande att jobba bakom kameran som inslagsproducent. Lite av en dröm. Inte ett helt lätt jobb alla gånger (hehehe det vet jag!). Vi behöver inte gå in på alla detaljer men roligast kan det bli med en producent som inte har barn själv för allt är inte så självklart för alla som inte har barn. Förlåt Maja om du läser det här, men jag kan fortfarande skratta när jag tänker på scentagningen när du ville att alla skulle borsta tänderna precis som vi alltid gör på morgonen och du verkligen ville att  ALLA skulle borsta tänder inklusive tvillingarna som då var bebisar och inte hade tänder. Oops nej det är inte lätt att hålla koll på sådant liksom, speciellt inte när man själv inte har barn. Situationen blev komisk och vi har skrattat länge åt det.  Men det kanske är sådant som gör tv ibland också!? Barnen tyckte det var roligt att filma också, ni får hålla utkik när det visas på tv sen. Vi har också träffat en annan stor familj, supercharmiga! Så mycket kan jag säga, ni får hålla utkik på tv sen!

mässan14

mässan12

mässan7

mässan6

Fotograf: Angelica Sandberg

image

Inne på mässan så lockade mumin och Tallink Silja Line, vi brukar åka med dom och barnen blev såklart sugna på att åka på en ny kryssning.

mässan2

mässan1

Robin Bengtsson från melodifestivalen kom och charmade alla mammor på mässan, viploungen blev snabbt full när Robin kom hehehe. Tuva-Li blev helt till sig när hon förstod att det var hennes stora idol som kom. Alla dansade och sjöng med. Efteråt fick man fotograferas ihop med Robin och lilla Tuvis höll på att dööö. Det var så himla gulligt att jag fick tårar i ögonen. Tänk vad stort för henne!

mässan15

mässan16

mässan18

mässan19

mässan20

mässan21

mässan22

Lilla Tuvis så himla gulligt ♥

Här är de fina goodiebagsen, den rosa kommer från lekmer och innehöll fina överraskningar. Det var många fina presenter och vissa saker fastnade man mera för. Jag hade velat stanna hos fler utställare och titta närmare men med alla barn med på mässan så hann jag inte med. Det fanns så mycket fint att se.

bloggpåse1

bloggpåse2

Jag fick en glad överraskning till er som följer mig 😀 Ska ni till Örebro så kan ni med den generösa rabatten få ett hotellrum på LIVIN STATION för halva priset om ni uppger kod: Älskade Barn. Ni kan boka hotellrum HÄR!

mässan51

På fredagkvällen så bjöd svampen på buffé och Richard Alex stod för underhållning. Vilken fantastisk röst han har, lägg honom på minnet han kommer bli stor inom musiken! Mysigt att få krama på mässarrangörerna och lite extra på Therese som gjort ett grymt jobb med mässan. Alla härliga vipbloggare lärde känna varandra lite närmare.

mässan5

mässan4

mässan3

Nu längtar jag redan till nästa års mässa som jag vet kommer bjuda på ännu ett fullspäckat schema, härliga utställare och fina besökare!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen