Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Bättre sent än aldrig…

Herreguud hur svårt ska det vara att lära sig en ny dator? Windows 8 tar kål på mig. Det funkar nämligen som så att man måste ladda ner appar till datorn. Jag har inte lyckats få igång wordpress, eller jo jag får igång det men jag  lyckas inte bifoga media i inläggen. Fjäskade för Victor så nu sitter jag på hans dator istället.

Det var så skönt att kasta ut julen. Jag älskar annars tomtar och julgranar men den här julen har bara varit febrig och sjuk och därför kändes det bara bra att kasta ut den.

Ljust och fräscht!

Som pricken över i så fick jag också nya HM katalogen häromdagen…

Jag har redan inhandlat en liten godbit från vårens nyheter…

Otippat att det var leopard va? Det är liksom alltid återkommande. Kul också att våren välkomnar alla pastellfärger. Jag älskar pastellfärger och alla möjliga nyanser av blått. Längtar efter att få sätta på den nya navyblå sittdelen på min briovagn. Sitter och vårdrömmer…

Hur ser nyårsafton ut för er?  Vi har bjudit hem två familjer till oss. Vi blir 12 barn, 6 vuxna och 4 hundar. Först funderade vi på att göra våran favorit från Jennys matblogg, fläskfilé, ädelostsås och potatis. Men efter närmare eftertanke så bestämde vi oss för att gå på den bekväma linjen. Det blir tacos. Ja det blir något nytt, men spelar absolut ingen roll. Det är sällskapet som är det viktiga eller hur!?

Klackarna ska ändå få göra premiär på nyårsafton, perfekt till min nyårsklänning!

Ugglorna gör sig fint ihop med blommorna…

Underbara tulpaner! det är vardagslyx för mig 🙂 Man mår bra av att omge sig med vackra färger och blommor. Och för dig som tyckte jag var galen för att jag köpt tulpaner för 900 kr, varför ens lägga ner en tanke på det? Du kanske behöver dig en kvast själv utan att på något sätt verka dryg?  Man mår faktiskt lite bättre av blommor. Likväl som några av er verkade bli upprörda över hur mycket paket vi hade under julgranen. Ja visst är det väl förskräckligt! Tänk att lägga dom pengarna på en resa istället, då skulle kidsen få en upplevelse istället för materiella ting. Ja kanske det. MEN just nu är det inget vi prioriterar. Vi väljer varje år att lägga lite extra pengar på julklappar. För det så betyder det inte att en semester är helt uteslutet. Man har väl helt enkelt olika förutsättningar? Dessutom så tror jag inte barnen blir lyckligare för att de får en resa till Dubai. Kraven är inte så höga, en övernattning på annan ort i Sverige, eller varför inte en utflykt till skogen. Jag har planer på att skicka iväg Micke med de stora grabbarna till Barcelona på en liten fotbollsresa. Jag ser ingen anledning till att de små ska ut på en sådan resa. Själv har jag en liten dröm om Paris ♥

Nu ska vi bespisa spagetti och köttfärssås och förhoppningsvis få höra allt om Sune i Grekland. Engla-Freja, Wilson och deras vän Viola har precis sett den på bio…

Och tills vidare få ni ha lite överseende med att jag gör tråkiga mobiluppdateringar. Hoppas verkligen jag löser mina dataproblem under kvällen! Snart blir det tätare uppdateringar igen.

Kram.

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen