Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Blombud och det lilla projektet…

Redan fredag. Hurra! Ja klockan har passerat tolv och jag har inte förens nu haft tid att skriva några rader här. Jag har krupit ner i sängen och ska läsa några sidor i min bok. Det är för mig det absolut bästa sättet att varva ner. En skön säng och en bra bok.

Jag fick ett fint och omtänksamt blombud från världens bästa kollegor. Blev överraskad och rörd. Tänk vad rik jag är på människor i min omgivning som tänker lite extra på mig. De kom passande nog på tulpanens dag som var i veckan 🤎

Vet inte om ni minns, men förra året på hösten så bestämde jag mig för att lära mig sticka. Jag är fortfarande inte klar med mitt lilla projekt. Äsch jag kan väl skylla på att det kommit saker emellan, och det har det ju också så det är ingen lögn. Men jag borde väl vid det här laget vara klar kanske? 😂

En halsduk var det tänk, man måste ju börja någonstans. Tror att jag skulle behöva fylla på med mera garn.

Kikade på Rusta där jag köpt garnet om de hade flera garnnystan av just den här sorten, men det hade dem inte. Så nu har jag endast en kvar sen måste jag vara klar vare sig jag vill eller inte. Om jag inte bestämmer mig för att fortsätta med en annan färg. Men det blir nog inte så snyggt. Vi får se vad det blir av det.

Skulle vilja testa att virka. Är det lättare än att sticka?

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Birgitta Lindström
1 month ago

Hej, Madeleine,
lycka till med ditt stickprojekt!

Det fungerar säkert bättre och bättre med övning och mer rutin…

Att virka är inte svårare än att sticka, tycker jag…

Läs stickbeskrivning/virkbeskrivning noga, och öva, öva öva..

Birgitta Lindström
1 month ago

Ps

Med all respekt för att du ännu tycker det är svårt, men det beror ju på att du aldrig lärt dig att varken sticka eller virka…

Så du inte missförstår min kommentar och uppfattar det som att jag tycker att du borde kunna…

Mathilda
Mathilda
1 month ago

Jag tycker att det är lättare att virka. Har också alltid velat kunnat sticka men lyckades bara med räta maskor. Virkning är lättare tycker jag, inte så mycket att hålla reda på men det är säkert en smaksak 😀

Anna
Anna
1 month ago

Hej. Vad jobbar du med?

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen