Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Började dagen med egentid…

I morse fick jag lite egentid. Tog en lång dusch, gjorde inpackning i håret och fick frukost på sängen. Lilla Adam satte på kaffe till mig och Wille hade gjort smörgåsar. Kände mig otroligt bortskämd.

Jag hade tänkt att spara mina morgonrockar tills vi har flyttat men idag var det ett perfekt tillfälle att ta på sig den.

nameway2

nameway1

Vad tycker ni om min morgonrock? Jag tycker det är jätte roligt att man kan välja att brodera in vad man vill. Vill ni ha en egen morgonrock eller något annat så kika in HÄR! Perfekt tips om man inte vet vad man ska ge bort i present tex.

Ikväll ska jag planera morgondagen, berättar mera om det ikväll 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen