Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Bra kombo, prova något nytt och fina sommarfavoriter!

Ny dag, nya tag. Igår var det verkligen fullt upp. Jag hade ett möte här hemma på förmiddagen (läs hemma) med en liten EmmyLou som körde racer i sin gåstol samtidigt. Kastade mig in i ett telefonsamtal straxt efter och fick hem en sjuk pojkis från skolan. Hann med ett städröj och Micke sågade ner en stoooooor thuja på framsidan av huset. Då menar jag typ ett träd. Jag visar före och efterbilder på sen. De övriga barnen hämtades på skola och dagis och efter en liten stund så utbrister Engla-Freja i storgråt över att hon har så ont i huvudet. Hon somnade en stund efter och sov igenom hela eftermiddagen, kvällen och natten. Idag känner hon sig bra men för säkerhets skull så får hon vara hemma idag.

Måste bara tipsa om världens sötaste kläder. Jag har snöat in på Hust & Clair. Välgjorda kläder med härliga tryck som gör en glad. Tuva-Li älskar katter och fjärilar så denna kombo var onekligen en superbra kombo.

Tuva2

Tuva1

Tuva3

Tuva4

Tuva5

Ni hittar kläderna HÄR!

I eftermiddag ska jag prova något nytt, eller ja nytt för mig som aldrig har gjort det. Jag ska sraytana mig hos min fina vännina Nancy som håller till på en salong här i Motala. Hon är annars ögonfransstylist (heter det så?) hon gör fransar och är jätte duktig. Nu hade jag velat göra även det idag men man måste vänta minst 48 timmar efter man har spryat sig så det får bli om några dagar. Känns absolut bättre att spraytana sig än att sola solarium, bättre för huden. Det ska bli spännande att se resultatet. Nu ska jag åka hämta ett paket från Loveforever, några av sommarens nya favoriter ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen