Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Bristningar är vackra!

Fick ett mejl idag…

image

Tack själv Emma! Jag förstår dig, och jag tror vi är många andra som gör det också. Man vill ju trivas i sig själv. Bristningarna har jag också. Har stundtals mått jätte dåligt på grund utav dom. Men ju mer jag har tänkt på dom och insett att jag antagligen kommer få leva med dom resten av mitt liv så har jag fått bli kompis med dom. Och ärligt talat så är jag faktiskt jävligt stolt över dom! Jag har burit åtta underbara barn i min kropp och fick jag bristningar på grund av det så kan dom ju bara vara fina! Vad andra sen tycker bryr jag mig inte om. För mig betyder dom kärlek.

Så här ser jag ut nu på magen 🙂 Visst är det tjusigt? Det tycker jag! Vet du, mitt vänstra ben är fullt av åderbråck och bättre blev det inte utav den lilla proppen jag fick i samband med förlossningen för 11 veckor sedan. Jag skulle säkert kunna lägga ner tusentals kronor på att försöka trolla bort dom. Men varför ska jag? Så länge jag inte måste ta tag i det pga medicinska själ så kan jag ju lika gärna vara lite blå på benet och lägga dom tusentals kronorna på min familj. Jag är den jag är, med eller utan bristningar och blåa ben. Jag är inte rädd för att visa det heller. Dagens kvinna måste få flera utseenden än den perfekta hitta-på-bilden! Vi finns ju på riktigt! Det måste vara väldigt jobbigt att alltid sträva efter att se perfekt ut. För även dom ”perfekta” fiser och har mörka ringar under ögonen ibland. Så länge man mår bra och glad i sig själv så spelar utseendet ingen roll.

image

Med tanke på gårdagen inlägg så vill jag bara klargöra vissa saker efter denna kommentar…

”Helt ärligt Madde är det verkligen lite löpband och sluta äta godis mitt i veckan det enda du gör för att tappa såhär?? Jag har svårt att tro det om jag får lov att vara ärlig. På en vecka är det knappast möjligt att se sån skillnad på kroppen som du visar. Jag arbetar som dietist och har en man som är Pt och vi är båda väldigt förvånade. Tror du gör något helt annat på kanske medicinsk väg. Det hade varit väldigt roligt att få läsa om en hel dag hos dig med vilken träning, hur länge och hur du har ätit/vad du har ätit under en hel dag. Det kan du väl bjuda på iaf /Annika”

Jag äter inga mediciner över huvudtaget! Och du som dietist och med en man som PT borde väl veta bättre. Jag har en 11 veckor gammal bebis och helammar, det hjälper kroppen att tappa vikt samt återfå formen mycket snabbare än om man inte ammar. Allt handlar om att hitta sin egen balans med träning i kombination med rätt kost. Det som funkar för mig kanske inte funkar för dig. Men jo små förändringar i vardagen som att sluta äta godis och dricka läsk ger dessa resultat med rätt träning. Har du hört talats om periodisk fasta eller intermittent fasting? Jag äter inom mina ramar, men bara kolhydrater till lunch. Man ska äta mycket proteiner. Sen finns det småknep som kroppen oftast påverkas positivt av vid viktminskning. Exempelvis att alltid träna innan frukost då kroppens ämnesomsättning då förhöjs vilket leder till att man förbränner kosten på ett bättre sätt. Är man intresserad av viktmiskning så är raska promenader med intervaller effektivt. Springer man hela tiden så håller cellerna kvar i fettet och signalerar att det är kris.

Så nog är det möjligt!

Kommer framöver att  göra ett inlägg om det här. Och visst bjuder jag på mig själv. Men säg mig Annika skulle du köpa en bok som du redan läst? Mina planer är att själv arbeta som PT när jag grejat klart min PT-utbildning. Så lite får jag nog hålla för mig själv!

 

 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen