Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Buster kan vacker tass!

Så var vi en mer i familjen. Säg hej till Buster, en tio veckor gammal Flatcoated retriver som kommer från kennel Miss Magic´s. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag har alltid gillat ”flat” och alltid haft en dröm om att någon gång skaffa just en flat eller en golden retriver då jag är uppvuxen med en sådan. Efter mycket velande av och till så bara var han där mitt framför ögonen på oss. Det var som att se Devil som valp, tänk att det har gått nio år sen vi fick hem honom. Helt galet vad fort det går. Devil är en ”gatukorsning” och Buster är renrasig men ändå så är de lika på något sätt.

oddmolly4

oddmolly5

Det var inte planerat att skaffa hund just nu. Men så kan man ju inte rå för att man blir kär. Med kattungar som snart är utflugna ur boet så kan vi lägga 100% på den nya lilla krabaten. Nu har det inte alls varit några problem, både katterna och Buster har hittat varandra. Samtidigt så kommer det kännas skönt att kunna lägga all fokus på träning med Buster.

Den här lilla lakritstrollet kommer inte bara vara en kär familjemedlem, han kommer bli Engla-Frejas bästa kompis och ”terapihund” kan man säga. Engla-Freja lider av Hortons huvudvärk och hon mår allra bäst av att vara ute. Frisk luft, mycket syre lindrar huvudvärken. Så när huvudvärken sätter fart så går vi ut och går och då har Devil fått hänga med som sällskap och stöd. Det var så tanken föddes att Engla-Freja ville börja med lydnad och rapportering. Devil är en väldigt duktigt, kan göra lite tricks och är trygg i sig själv. Däremot är det inte alla gånger så lätt att lära en gammal hund att sitta om ni förstår vad jag menar. Därför så ska Engla-Freja och Buster få göra det ihop, från början! Så tycker vi också att det är väldigt roligt. Det kan bli ett intresse vi kan få ihop med Engla-Freja.

buster3

Första gången Engla-Freja och Buster träffades ♥

buster10

buster11

Buster mamma Trolla är multichampion och matte har tävlat i landslaget. Det tycker vi såklart är jätteroligt och supercoolt. De kommer att stötta oss i tävlingar och utställningar, och det känns verkligen tryggt. Det var inte bara Buster vi föll för, utan hela familjen Miss Magic´s. Genuina och varma. Nu längtar vi till valpträffen när vi få träffas igen. Och då ska vi briljera med att Buster kan ”vacker tass” hahaha. Valpkurs är inbokat och har vi tur så får vi en reservplats i jaktapportering, den var nämligen fullbokad. Håller tummarna ändå.

Till något helt annat. Jag få ber om ursäkt för lite it-strul här på bloggen. Jag har fått några mejl ang om att det inte går att kommentera här hos mig sedan igår. Det stämmer, det har alltså inte gått att kommentera på bloggen. Men det ska vara fixat nu och allt är i sin ordning. Jag blir verkligen jätteglad när ni skriver några rader ♥

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen