Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Coola mössor och roliga tävlingar!

Här kommer två instagrambilder jag la ut igår. Jag fick nämligen i veckan hem min Ocky mössa 🙂

Köper man en sån här mössa så hjälper man barn med ansiktsdeformiteter till ett bättre liv. Operation Smile, ni kan läsa mer om det här.

Mössan kommer från Annika Duckmark som många säkert känner igen, ni kan hitta hennes blogg här. Hon gör ett otroligt fint arbete med sina mössor och andra kläder. Att hon dessutom skänker pengar per såld mössa är fantastiskt tycker jag. Det borde finnas flera som dig Annika!

image

image

Jag är väldigt förtjust  i mössor, men den här är godkänd av tonårsgrabben vilket är bra. Han vägrar gå brevid mig när vi är ute med hundarna tillsammans för att jag ser ”helt jävla mupp ut!” Skönt att vi löst det problemet 🙂

Såg att jag snart är uppe i 5000 följare på instagram, det betyder att jag snart kommer slänga upp en riktig braktävling! Jag har lite planer på vad jag tror skulle vara uppskattat men om ni skulle få vara med och tycka till vad skulle ni helst vilja tävla om? Vilken skulle vara den bästa tävlingen?

Tröjan kommer ifrån ginatricot och Ocky mössorna hittar ni på www.inreda.com

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen