Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Då föll alla bitar på plats ♥

Hela helgen har varit ett enda stort kalas. Först har vi firat Adam som fyllde i fredags och på lördagen så firade vi lilla EmmyLou som fyllde 1 år. Tänk att ett år gått så fort, det kändes ju som det var igår hon kom lilla anka.

Det var inte en helt självklar väg ända fram, jag mådde väldigt dåligt och frågade mig själv många många gånger vad jag gett mig in på. Det låter säkert lite lustigt eftersom jag blivit mamma åtta gånger innan. Men det här var annorlunda, allt var annorlunda med lilla EmmyLou. Graviditeten kändes inte alls som de tidigare graviditeterna och jag mådde i perioder också väldigt psykiskt dåligt. Denna gången, med barn läs nio så gick jag dessutom två veckor över tiden, och jag som alltid tidigare fått barn i vecka 37 eller 38 gick ju då en hel månad över tiden. Det var hemskt. Jag hade tid för igångsättning två gånger men valde att åka hem. Jag kände mig inte mogen och allt inom mig sa nej. Jag ville att det skulle komma igång av sig självt och det gjorde det.

Allt gick väldigt fort och äntligen fick jag henne i mina armar. Då föll alla bitar på plats. Mitt liv blev komplett, och den sista pusselbiten flätade samman min familj.

emmykalas1

emmykalas3

emmykalas2

En morgontrött liten EmmyLou fick en leverpastejsmörgås och skönsång av hela familjen ♥

Min älskade lilla tjej grattis på födelsedagen du ger oss så mycket glädje och kärlek!

Hopps ni haft en fin helg allesammans!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen