Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Den senaste veckan…

Det har varit lite tyst här inne ett tag. Vi har varit sjuka ett tag, som alltid den här årstiden känns det som. Det ena avlöser det andra, och så får det väl vara. Men den här gången så har det påverkat lilla Livia igen så hennes ITP börjat bråka. Låga Trombocyter lika med blödningar och blåmärken. Så nu får vi ta det lilla lugna och hoppas på att alla blir friska snabbt. De flesta börjar må bättre här hemma, men med ITP så tar det lite längre att ”reparera” kroppen.

Även jag har fått antibiotika mot bihåleinflammation. Dessutom så har jag den senaste veckan känt av min hals. Inte att den gör direkt ont, utan mera att jag har som en klump i halsen. Som om nått sitter där. Otroligt obehagligt. Kan jag ha världens sämsta immunförsvar?

Jag har levt i pyjamas den senaste veckan, pysslat om mina raringar här hemma, städat och jobbat lite. Kan hända att jag passat på att virka lite också då och då.

För er som undrar så kommer pyjamasen från Lindex.

Heja våren! Har nog aldrig längtat så mycket efter våren som jag gör just nu. Tänk vad härligt när man kan njuta av sol och värme igen, och då kan vi förhoppningsvis lägga alla snoriga näsor bakom oss!

Så här kan det se ut när jag jobbar. Ibland får man vara uppfinningsrik😅 Eftersom jag inte alla gånger har en fotograf som kan jobba ihop med mig. Då skapar jag allt själv. Fotar, filmar och bearbetar. Och skriver texter. Det här är till en kampanj som jag kommer dela i april.

Världens roligaste jobb!

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Ida Svensson
Ida Svensson
30 days ago

Hej Madeleine!
Jag och min familj har fått lära oss att leva med ITP då min dotter drabbades 2020. Hon blev diagnostiserad som kroniskt sjuk 2021. Idag är hon snart sju år och har funnit knep till att förbättra värdena av sjukdomen.
Mvh Ida Svensson i Sundsvall

Ia
Ia
26 days ago

Vad är det för mobilhållare du har? Letar efter nån att klämma fast i bilen. Gillar inte de som sitter i luftventilerna och sugpropparna tycker jag begränsar för att kunna se ordentligt.

ia
ia
25 days ago

Vart har du hittat mobilhållaren? Precis en sån jag letar efter men inte lyckats hitta.

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen