Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Det börjar ta form…

Idag har vi varit på stranden hela dagen. Vi hade sällskap av våra fina vänner Frida och Andreas. Jag trodde jag skulle smälta bort i värmen men det var sååå skönt att plaska omkring i det 17 grader varma vättern. Jag vet det låter svinkallt men det var riktigt skönt faktiskt. I morgon ska jag dock komma ihåg att smörja in mig med solskyddsfaktor om vi ska dit igen. Man är alltid så duktig att se till så att barnen är insmorda men att komma ihåg sig själv är en annan sak.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så fick jag en jättefin lampa att ha i vardagsrumsfönstret i födelsedagspresent från en av mina favoritbutiker www.borett.se och idag kom även mina fina koppardetaljer och ljuslyktor som jag beställt. Jag har haft väldigt kalla toner i vardagsrummet. Grått, vitt och silver. Men nu vill jag få in lite varmare toner och då har jag valt att försöka få in lite koppar och guld detaljer. Jag har alltid haft väldigt svårt för just koppar och guld men har börjat att gilla det mer och mer. Min vännina har en helt fantastiskt fin Flos lampa i koppar och det var nog efter att jag sett den som jag faktiskt blev lite kär i koppar och guldiga toner.

Dom här ljuslyktorna från Nooli är jätte söta och de passade in perfekt hemma hos mig.

borett.se4

3558-4-img_4626

Prisvärda 45kr stycket och då kan man köpa flera och blanda olika lyktor. Ni kan hitta Nooli lyktorna HÄR!

Jag har inte öppnat lampan ännu, tänkte jag skulle vänta tills imorgon. Om jag nu kan vänta sååå länge!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen