Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Dream Create Inspire

Godmorgon fina hur har ni det denna lördag? Jag är i städartagen och ska alldeles strax åka till tippen och kasta skräp. Skönt att få det gjort innan jul.

Jag har fått lite frågor ang artbyem.se. Namnet kommer ifrån konst av m, dvs art by m. Men nu var artbym upptaget så därför fick det bli em som man uttalar m, alltså m (em). Det finns inte vad jag vet någon annan som kallar sig artbyem i Sverige och ingen som har tagit pantent på det, i alla fall inte ännu. Vi får se, förhoppningsvis gör jag det.

Det känns fantastiskt roligt att äntligen vara igång. Att få göra det som jag brinner för och älskar. Det är väldigt mycket runt omkring som tar mer tid än vad man tror och jag är väldigt mån om att få det bra från början. Kunna presentera något jag kan stå för. Självklart kommer hemsidan att utvecklas och till våren så planerar jag en utställning.

Tydligen så funkade inte länken till hemsida igår så här kommer den igen www.artbyem.se 

artbyemdreammockup1

in progress… 

Dream Your Dreams hittar du HÄR!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen