Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Dunkar och bankar!

Tog med mig Wilson till mödravården igår. Han tyckte det skulle bli kul att få höra lillasyster i mammas mage. ”Oj så hon dunkar och bankar!” Lilla hjärtat har det bra i magen. Med mamma är det värre. På måndag ska jag träffa en läkare som ska undersöka mig lite mera. Barnmorskan trodde nog att det kunde vara mina magmuskler som töjer sig. Hoppas verkligen att det bara är det. Man blir orolig när man känner smärtor man inte är van vid att känna. Gravid har jag ju varit förut men det här känns nytt liksom. Jag har dessutom ett ljumskbråck som bråkar med mig. Har haft problem med det de senaste fyra graviditeterna, men haft turen att det har gått tillbaka efter förlossningarna. Men när man har det så är det inte så kul, har fått en tid till kirurgen som ska undersöka även det så det inte är det som orsakar smärtorna i magen. Kanske är dags att lämna in den här morsan på service? Nåja känner mig allt lite piggare när ja får höra på mitt lilla hjärta ♥

 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen