Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Ekologiska produkter från Estelle & Thild

Tänker ni på vad ni använder för produkter till era barn? Jag har många barn som är lite extra känsliga än andra barn i sin hy och som har allergier. Vet inte hur många produkter vi faktiskt fått kasta eller gett bort för att de inte funkat. Ni som har följt mig ett tag har kanske sett bilder som jag lagt upp på eksem och hudproblem? Har fått många uppskattade  tips av er, men inte fått något att funka! Oliver och lille Charlie fick vi ofta gå med till barnmottagningen för att eksemen inte gav med sig. Men nu har jag hittat det bästa, därför vill jag tipsa om produkter som har funkat för oss. Man ska alltid vara försiktigt med barnens hud eftersom dess struktur ännu inte är utvecklad och visste ni att huden är kroppens största organ? Därför tänker jag extra på vad jag använder direkt på kroppen på alla barn. Och eftersom barnen idag kommer i kontakt med betydligt flera kemikalier än tidigare generationer så finns det inget annat alternativ än det ekologiska.

Estelle & Thild är ett hudvårdsalternativ som kombinerar de senaste vetenskapliga framstegen med exklusiva, ekologiska ingredienser.

Det är allergitestat, parfymfritt, ekologiskt certifierat, svenskt, utvecklat i samråd med dermatolog och toxikolog och har milda formuleringar för baby och barn.

estelle1

Den här använder vi dagligen!

estelle2

Är ni nyfikna på Estelle & Thild så hitta ni produkterna på Kronans Apotek HÄR och förstås direkt hos Estelle & Thild HÄR.

Tittar in lite senare ♥

Kram / MadeleineI samarbete med estelle & Thild

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen