Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

En del bilder fastnar man mera för!

Det är tur att skolan inte börjat ännu. Imorse blev jag väckt vid sju, men då ska tilläggas att jag inte somnade förens runt halv fem på morgonen. Jag var så trött men ändå var jag tvungen att gå upp och åka till bilprovningen. Suck och stön, men nu är det gjort tills det är dags för nästa bil. På eftermiddagen så var jag tvungen att lägga mig en stund medans EmmyLou sov middag.

På kvällen blev jag överraskad med blommor från fina vänner ♥ Och toppat på det så blev jag också serverad varm smörgåstårta av Micke. Vad är dom ute efter? Hahaha…nävars det är jättegulligt

måndag3

måndag2

måndag1

Jag har de senaste dagarna känt en väldigt stark lust att fota. Jag har många idéer och så fort alla barn börjat skolan och dagis så ska jag börja jobba på det. Ramlade över lite bilder från en av mina allra första kärleksfotograferingar, en del bilder fastnar man mera för så är det bara!

Vill ni se alla bilder så klicka HÄR!  

Hoppas på att vara piggare imorgon 🙂

Kram / M

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen