Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

En liten hemlighet ♥

Nu äntligen ska jag ge er en teaser på en liten hemlighet som jag har jobbat med ett tag. Jag har inlett ett samarbete med Sahara och tillsammans så håller vi på med något betydelsefullt som kommer göra skillnad. Jag har velat skriva om det länge och ni ska veta hur jobbigt det är att inte kunna skriva om det man håller på med.

IMG_3769

I den här asken ligger något som vi kommer presentera inom kort. Som jag hoppas alla kommer vilja ha! Kvinnan bakom Sahara heter Lovisa och är en helt fantastisk kvinna med världens största hjärta. Första gången vi fick kontakt så kände jag direkt för henne. Konstigt det där hur man bara kan fastna för någon sådär direkt. Eller inte så konstigt egentligen kanske, Lovisa är inte svår att gilla 🙂 Delägare i Sahara är också författaren Camilla Läckberg.

Så fort jag bara kan så kommer jag berätta mera. Arbetet vi gör är helt ideellt och det känns så bra att kunna ge av sig själv för något man verkligen brinner för!

Idag har varit en bra dag på många olika sätt. Bland annat så har jag fått ny dagisplats. Vi har ju bara stått i kö i sådär tre fyra år till det dagiset, och nu äntligen fick vi plats! Klart barnen kommer sakna sina fröknar på gamla stället men det här kommer bli så bra. Vi får närmare och dessutom så har barnen förtur in på skolan där vi vill ha barnen. Jag blev så glad när jag öppnade kuvertet från barnomsorgen så jag slängde mig på telefonen och ringde upp bildningsförvaltningen. Hon svarade inte, som tur var kanske!? Jag hade antagligen sagt att jag älskade henne med gråten i halsen av lycka och hon hade antagligen tänkt okej galen gravid mamma med alldeles för mycket hormoner. Nu har jag lugnat mig lite men imorgon ska jag ringa och dubbelkolla så hon har fått mina svar. Är ni nöjda med ert dagis? Det finns ju så många olika, ur och skur och allt vad de heter. Jag är tycker absolut att det är bra för barnen att vara ute mycket och leka, men jag skulle inte vilja ha mina barn på ett dagis som alltid är ute oavsett väder jämt.

Ikväll ska vi titta på hockey och jag håller alla tummar och tår för att LHC ska vinna!

Kram

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen