Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Face to face!

Så är jag där igen. Ännu en egobild. Vill du inte se så får jag hänvisa ”dig” till någon annan blogg. Alltså så här är det. Jag är stalkad av sjuka, och då menar jag sjuka människor. Som tror sig bryta ner mig genom att bomba mig med kommentarer här på bloggen. Jag är ledsen men jag tar faktiskt inte åt mig ett skit. Visst kan man tycka att jag inte ens borde lägga energi att skriva det här då och istället bara nonchalera det. Men sån är ju inte jag, bra eller dåligt? Det spelar ingen roll.

Jag tänker på grynet, kommer ni ihåg henne ”ta ingen skit!” Klart man inte ska det!

Det har varit lite stormigt i mitt liv ett tag. Men inte längre. Jag har gjort val i mitt liv som varit svåra, tuffa och känslosamma. Jag har lärt mig den hårda vägen vilka som är mina vänner och vilka som inte är mina vänner. Eller en vän ska jag väl säga, hon har tom valt att vända mig ryggen till och pratat illa om mig på våran arbetsplats. Helt otroligt! Även en del i min familj på min mans sida har valt att bete sig riktigt illa! Ni vet publicerat inlägg på instagram som varit riktade till mig. Pinocchiogubbar med nån fånig text osv.

Tänka sig vuxna som beter sig som små barn. Vill man säga något så kan man väl göra det face to face?!

Jag har bestämt mig för att dessa människor inte längre finns i mitt liv. Jag saknar dom inte och är glad över att slippa dom. Och med det fick jag det sagt!

Nog om det.

Jag har ett otroligt sug efter att bli mörk igen. Så försöker jag påminna mig om att jag ångrar mig efter en vecka. Varför påverkar hösten mig alltid såhär för?

image

image

Ljus eller mörk? Eller en helt annan frisyr kanske? Inspirera mig 🙂

Jo jag har fått en tid till magnetröntgen nu äntligen! I september är det dags. Ska bli skönt att få det gjort. Även om jag vet att undersökningen i sig är helt smärtfri så är jag sjukt nervös. Och dagarna strax efter kommer nog bli tuffa med mycket tankar och så. Men jag fixar det, har ju världens bästa stöd.

Jag har nya saker att se framemot, det är bra att ha det 🙂 Åhh har ju glömt att uppdatera kring englandsresan, kikar in ikväll med en massa bilder då!

Kram så länge…

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen