Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Födelsedag, projektledare och makeover!

Åååååh soooool!

Igår firade vi William som fyllde 11 år. Det går fort, kändes som det var igår han kom upp på mitt bröst efter 18 långa timmar. Min fina kille.

Vi satt ute på verandan och fikade i solen, jag älskar solen. Utemöblerna har fått sig en makeover av Micke (bäst att jag nämner honom i MIN blogg så jag inte får skäll av arga bloggläsare) och de blev sååå fina!

Madeleine1

Madeleine2

Madeleine3

Madeleine4

Tänk vad lite färg kan göra 🙂

Idag på förmiddagen har vi haft besök av en projektledare på ett företag som har hemleverans på häckar. Åh det är så spännande. Jag ser en helt ny trädgård. Tänkte jag skulle försöka hitta ett ritprogram som jag kan skapa min trädgård i för att lättare kunna se/jämföra hur trädgården kan se ut när den är klar med buskar, häckar och blommor.

Nu ringer min vän My som är i Nederländarna och jobbar, hörs sen KRAM!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen