Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Från Blomstermåla möbelfabrik…

Blev en tidig morgon i villan på Holmsvägen. Har sovit otroligt dåligt, drömt mardrömmar och kände mig ganska stressad när jag vaknade imorse. Usch. Efter två koppar kaffe så kände jag mig som en människa igen och lyckan var total eftersom vi skulle hämta mitt fina skåp som jag fått ärva från min mamma och pappa men som från början kommer från min farmor och farfar.

Det ska bli så roligt att få ha skåpet hemma hos oss och förhoppningsvis så kanske någon av mina barn vill ha det hemma hos sig sen. Jag tycker om saker som betyder något, och för mig så har detta skåp ett stort affektionsvärde. Men så tycker jag också om att blanda ny och gammal inredning.

Ni ska få en liten sneakpeak…

skåp5

skåp2

skåp3

Från Blomstermåla möbelfabrik…

skåp1

Just nu är det lite plockepinn över det hela, men när det är klart så kommer det bli jättefint!

Igår så bestäm jag mig för en ny soffa, jag väntar bara på att få leveransstatus. Den är lite mindre och lättare att möblera med och detaljerna på soffan ger ett helt annat helhetsintryck på vardagsrummet. Så var det det där med tapeter. Jag ska ha en fondvägg. Har letat inspiration hur länge som helst utan att kunna bestämma mig. Det finns många fina tapeter men jag har inte fastnat för någon ännu. Det får gärna vara en tapet med mönster men jag vill inte ha några skrikiga färger. Har ni några tips?

tapeter1

Inspiration från Ellos

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen