Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Gråtkalas och tjejmilen i New York!

Godmorgon säger jag från Björklinge, just nu i en säng hemma hos Mirka. Jag har så mycket fjärilar magen så jag mår illa. Usch vad jobbigt det är. Det blev ett långt gråtkalas innan jag åkte igår, aldrig har det varit så tungt att säga hej då som igår. Tuva-Li grät och ville inte att jag skulle lämna henne mamma det gör så ont att sakna någon. Det blev många tårar i bilen. Jag har aldrig varit ifrån barnen en hel vecka, som längst ett dygn. Separationsångesten är total! Men vi fixar det, vi är tuffa  och jag tror det är bra för oss (intalar jag mig själv!). Jag var tuff inför barnen och visade inte att jag var ledsen men när Micke kramade mig så bröt jag ihop, och han med lite grann. Åhh jag vet vilka töntar hahahaha 🙂 Älskar dig Micke, pussa barnen från mig! Glöm inte vattna blommorna både inne och ute.

Men jag har väntat så länge på det här och laddat så in i sjutton! Nu kommer jag New York!

_14A6102_NY

_14A6091

_14A6089

newyork1

Nu är det dags för oss att tillsammans med SpringTime springa tjejmilen i New York. Hoppas ni hejar på oss och vill följa med oss på den resan!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen