Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Grejer från gekås…

Idag har vi haft besök av världens sötaste CharlieKid och hans föräldrar Petra och Jeppe. Jag har skrattat så jag fick ont i magen, herregud vilka härliga vänner vi har. Lite som ackvärmland fast på riktigt. Vi behöver inte gå in på det i detalj men hur som så är dom två härliga karaktärer.

Började att plocka lite i barnens garderober men kände att jag inte alls hade lust. Efter en liten överläggning med mig själv som kom jag fram till att jag inte alls behövde städa och greja idag. Det är ju trots allt lördag och alla andra dagar i veckan så kan jag göra det. Ibland måste man bara kunna släppa allt och inte göra någonting.

Vad har ni gjort idag?

Här kommer lite av det jag shoppade på gekås…

ullared29

ullared35

Frost i massor. Och jag kan säga att tjejerna blev överlyckliga 🙂

ullared34

En stor docka nästan längre än Tuvis och en massa avengersgubbar. Sen blev lite inredning, gardiner, lampor och en spegel. Dock så ska jag sprymåla ”repet” på spegeln grått.

ullared43

Sen blev det en hel del kläder också…

ullared48

ullared49

ullared38

ullared16

ullared33

ullared36

ullared39

ullared37

Sen blev det en hel del andra plagg och saker. Köpte några läckra LP-skivor som ska få pryda en vägg i vardagsrummet när det är klart. Visar när de är på plats.

Man kan faktiskt göra en hel del fynd och hitta riktigt sjyssta grejer. Brukar ni åka dit?

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen