Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Har ingen berättat för henne?

Dagens mamma iklädd träningskläder från Gina Tricot. Jajemän idag har slöfocken rört på sig lite grann. Jag har så galet ont av foglossningen och ischiasnerven som spökar så jag måste ta tag i det nu. Små promenader och andra lättare övningar hoppas jag ska hjälpa mig.

jag8

Känns bra att försöka hålla igång så mycket som möjligt under graviditeten, kruxet är bara det att jag får förvärkar om jag håller igång alldeles för mycket. Det är ju en lite stund kvar på graviditeten så jag måste försöka att hitta en bra balans.

Här är den, lilla magen.

IMG_3824

Känner mig större än störst. Konstigt det där hur det kan vara så olika vid varje graviditet. Jag vet när jag väntade Wille, jag gick upp 14 kilo direkt, men i slutet av graviditeten så gick jag ner i vikt. Det påverkade inte Wille i magen för han växte som han skulle och när han föddes så vägde han 3550g, jag gick ner i mig själv på något konstigt sätt. Och en vecka efter förlossningen så vägde jag 16 kilo mindre än vad jag gjorde på inskrivningen.  Men med Adam tex, då var allt helt annorlunda. Jag gick upp massor hela 27 kilo och magen blev jätte stor, folk frågade tom om jag väntade tvillingar. Och det tog jätte lång tid att bli mitt vanliga jag igen. Utseendet spelar ingen roll men det är fruktansvärt påfrestande att gå upp så mycket i vikt.

Engla-Freja höll på att skämmas ihjäl förut. De spelade musik på övervåningen och när jag gick upp med tvätten så passade jag på att dansa in i rummet och köra ett litet dansnummer. ”Mamma sluta alltså vad gör du?” Ja jag dansar, du brukar alltid tycka om när mamma dansar. ”Sluta mamma du får inte dansa när du har en bebis i magen det ser jätte konstigt ut och det är pinsamt!” Det syntes verkligen att hon menade allvar. Pinsamma mamma! Klart man måste få dansa även om man har en bebis i magen eller? Men nej det fick man minsann inte. Då kom jag att tänka på Anita schulman, hon publicerade ju sin preggodans på instagram. Jag visade Engla-Freja och ni skulle sett hennes min. ”Hon måste ju vara tokig, har verkligen ingen berättat för henne att man inte får hålla på och dansa så när man har en bebis i magen? Pinsamt!”

Jajemän så nu vet ni det, inga preggodanser! Haha 🙂

PS. Bloppiskläderna skickas imorgon!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen