Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Hår och lockar!

För er känsliga läsare som tycker ytliga inlägg är provocerande, ni kan scrolla vidare nu. Det kommer ett mindre ytligt inlägg senare under dagen ♥ (Tänk att jag som niobarnsmamma måste ursäkta mitt ytliga ego bara för att jag är mamma. Galet!)

Jag ser många tjejer som lägger upp tutorials och instruktioner på när de fixar frissan och lägger den perfekta makeupen. Jag har försökt några gånger att fånga upp tips och trix men misslyckas alltid av någon anledning hahaha. Jag är värdelös på sådant men skulle vilja vara ett proffs för jag tycker det är väldigt roligt. Jag har inga problem med att styla och sminka andra men när det kommer till mig själv så blir det aldrig bra. Har ni sett det där klippet på tjejen som ska locka sitt hår men bränner av det? Det skulle kunna vara jag 🙂 Skämt åsido.

Jag är väldigt bekväm och lägger oftast bara på mig lite highlights, rouge och mascara om jag inte har färdiga fransar. Läppstift är roligt, det är enkelt också.

När det kommer till hår så är jag också ganska bekväm. Lite lockar så är det klart eller annars bara låta det vara som det är. Jag som har så mycket hår och långt hår föredrar en gammal hederlig locktång. Locka med plattång har jag fortfarande inte lärt mig, det ser smidigt ut men jag får inte till det. I somras fick jag en ny locktång av min mamma, en grej som håret snurras in i.

me5

me6

me10

me9

Man får ta ganska lite hår i taget för att lockarna ska hålla när man använder den här locktången. Så för er som inte har riktigt lika mycket hår som jag har så är den här perfekt! Nu har jag bara lockat halva håret för att visa er, skulle jag locka hela håret så skulle det ta ett bra tag eftersom man inte kan locka så mycket hår på en gång. Just nu har mina andra locktång gått sönder så jag har bara den här och det funkar ju till mitt hår också men det tar sin lilla stund att locka hela håret.

me4

maddenasa3

me3

me7

me8Lockarna blir fina och kan enkelt kammas ut lite om man vill ha större lockar. Om jag verkligen vill att lockarna ska hålla så brukar jag ha i pyttelite volympuder/torrpuder. Det sliter på håret, men om man bara har i lite så är det ingen fara och jag tycker att det funkar bäst om man vill att det ska hålla. Lockarna blir tom med snyggare dagen efter då.

Nästa vecka ska jag äntligen lägga i lite färg i utväxten och göra lite slingor. Lite förändring blir det och jag längtar!

Vilket är ert bästa skönhetstips, dela gärna med er om ni vill 🙂 Bästa ansiktssalvan, bästa sminket eller vad ni vill tipsa om? Jag älskar att bli tipsad, då vet man att produkterna är beprövade.

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen