Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Idrott ska vara roligt!

Visst är det så, idrott ska vara roligt. Man blir inte motiverad eller utvecklas om glädjen inte finns. Det finns så många fördelar med att idrotta, spela lagspel och såklart motionera.

För oss är det mycket fotboll som gäller just nu, träningsmatcher inför kommande säsong. Det passar oss utmärkt. Även om inte alla spelar fotboll så kommer hela familjen ut och får frisk luft och gemenskap.

Amadeus älskar att vara ute, både att titta på fotboll och att spela fotboll. Ibland kan det vara lite tufft för helst vill han vara med de stora grabbarna ute på planen 😂

Adam spelar i ett lag med många fina killar och det är roligt att se hur de har utvecklats genom åren.

Micke har tränat laget ganska länge men just nu hjälper han till som ledare i tvillingarnas fotbollslag. Och när grabbarna kommer upp i en viss ålder så är det akademitränare som gäller. Det är för att man inom en akademi vill utveckla på individnivå även om man spelar i ett lag. Man spelar på olika nivåer och för den personliga utvecklingens skulle så är det bra. Vill man dessutom satsa på sin idrott så är det ett fantastiskt sätt att ta sig vidare. Men i grund och botten så är det återigen glädjen som måste finnas i grunden. Det får aldrig vara på initiativ av ambitiösa föräldrar som vill att deras barn ska lyckas. Självklart vill man som mamma och pappa att det ska gå bra för ens barn, men man får aldrig tvinga någon till något. Idrott ska vara roligt!

Inom idrotten finns eldsjälar. Människor som avsätter tid för barnen helt gratis. Tränare och ledare som lägger flera timmar i veckan i både ur och skur och snökaos för att träna barnen. Det är helt fantastiskt egentligen, för vad vore idrotten utan dessa människor?

Jag ska erkänna att jag ibland kan känna att all våran fritid går åt till detta, men i slutet av dagen så måste jag ändå säga att det känns bra. Ibland när man får en kommentar om att vi valt en så står familj som vi har gjort så brukar jag ändå tänka på detta. Ja men vi försöker åtminstone att finnas där för våra barn och för andras barn! Det kan ingen ta ifrån oss. Att välja är att avstå, och vi har valt familjen och barnen. Jag kommer aldrig aldrig ångra att jag inte haft tid för andra saker, det är ju det här jag vill göra. Och inget är omöjligt, man kanske kan kombinera ett annat liv också? Men personligen så kan jag inte identifiera mig med något annat.

Glad kille när han äntligen fick springa till brorsan 🤎 Amadeus och Adam är så lika.

Adam har repat sig väldigt bra efter sin period med smärta i bröstet. Han fick ju problem med hjärtat förra våren och efter kontroller på vårdcentralen där man kunde se på EKG att något var lite galet så fick Adam genomgå flera ordentliga utredningar. Men kunde till slut se ett samband med astma och allergi och nu med medicinering så är det mycket bättre.

Men jag är även säker på att han påverkades av covid vaccinet! Det var efter det allt började, han fick sååå ont i bröstet och vid ett tillfälle så fick vi söka akut för besvären. Läkaren misstänkte så hjärtmuskelinflammation till följd av vaccinet. Men allt det här är så ”luddigt” för det är svårt att faktiskt få det på papper. Micke reagerade exakt likadant på vaccinet, han blev så dålig att han ramlade ihop över köksbordet. Det kan liksom inte vara någon slump.

Jag kan förstå att vaccin är bra, men på vems bekostnad? Ska man bara acceptera att någon blir sjuk på grund utav det om andra klarar sig? Det är tuffa frågor, och svårt att veta vilket ben man ska stå på. Man blev också så otroligt påverkad av media och vårdens rekommendationer att man nästan fick dåligt samvete om man inte vaccinerade sig. Men jag är glad över att ingen mera tog några flera doser i vår familj, det blev två sen sa vi nej! Och det handlar absolut inte om att vi är några ”antivaccare” men vi har sett biverkningarna. Jag själv har inte tagit någon dos av covid vaccinet av flera olika anledningar och det är jag oerhört glad för.

En segerpuss av tjejen! Adams flickvän är så himla gullig 🤎

I helgen som kommer så väntar ännu en cup. Det här matcher både på fredag, lördag och söndag. Men så har vi en kille som fyller 20 år här hemma med och honom ska vi fira med stora tårtan.

Ta hand om er så hörs vi snart!

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Nicole
Nicole
1 month ago

Evigt tacksam att jag stod emot vaccinet 😀 alla jag känner har fått en eller flera biverkningar och då har dom tagit typ 5 sprutor… dom blir alltid dunder sjuka vid minsta lilla osv.

Nä känner mig stark idag 💪
Ingen i min familj tog

Anna
Anna
1 month ago
Reply to  Nicole

Du känner nog inte så många? Jag jobbar i vården, alla jag känner är vaccinerade och ingen har fått en endaste biverkan. Konstigt? Jag har inte varit sjuk en dag sedan jag tog sista vaccindosen. Hade rejäl covid och är tacksam mot vaccinet. Har du också nära anhörig som forskar om läkemedel?

Malin
Malin
1 month ago

Bra att du lyfter baksidan av vaccinet. Jobbar dagligen med människor som blivit skadade av vaccinet men inte får hjälp i vården.
Det är många!
Igår gick äntligen första kändisen ut och berättade om sin skada av vaccinet – Lulu Carter. Kommentarsfältet är fyllt med olika biverkningshistorier. ”tala om det” är ett forum som också är fyllt med dessa.
Det är ett experiment, nödgodkänt vaccin som inte testats ordentligt samt att tillverkarna har ifrånsagt sig ansvaret… Det borde säga allt.
Tack igen. Önskar fler var lika modiga och pratade om elefanten i rummet.

Anna
Anna
1 month ago
Reply to  Malin

Malin, det är såklart inget experiment. Vilken profession har du?

Karin Svensson
25 days ago
Reply to  Malin

Lulu Carter vill nog bara ha lite uppmärksamhet, inget annat.

Christina
Christina
1 month ago

Jag tog inte heller vaccinet! Oerhört glad över de!

Gunnel Tonander
Gunnel Tonander
1 month ago

Alla miljoner människor som dog i denna pandemi när det inte fanns något vaccin och deras anhöriga håller INTE med er som hävdar att vaccinet är en bluff ! Fattar inte att man fortfarande efter flera år håller fast vid dessa absurda åsikter som inte har någon bäring i verkligheten
Ja, alla läkemedel har biverkningar i varierande grad men så länge alternativet är död så får man ta det! Jag har tagit fem sprutor och mina gamla föräldrar lika många, ingen har fått Covid

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen