Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Inredningsinspo och egen design!

Så väggarna är äntligen målade och golvet är lagt i grabbarnas rum på övervåningen. Nu ska nya lister på plats och så småningom så ska dörrarna även dom målas vita. Den blå heltäckningsmattan från 70-talet är borta och det blev ett helt annat rum! Jag ska visa er före och efterbilder när allt är klart.

Just nu grejar jag med lite detaljer runtomkring. Mina ugglor kommer få sällskap av nya skapelser, och denna gång kommer de tryckas på posters. Jag inspireras helt klart av Charlie, Colin och Adams lekar just nu. Som jag nämt tidigare så har jag börjat samarbeta med ett företag som tillverkar posters och snart kommer jag presentera det färdiga resultatet. Man kommer kunna köpa designen i deras webshop, busig barnrumsinredning med det lilla extra.

Gillar ni Håkan Hellström? Det gör jag, och hans texter fick bli en egen designad tavla som kommer att hänga i Olivers rum!

Poster1

poster2

På bilderna ovan kan ni skymta lite av golvet i smågrabbarnas rum…

poster3

poster4

Den här postern passar precis överallt! Stilren och supersnygg! Om jag orkar mig upp från golvet så hade jag tänkt att spika upp den bredvid sängen. Sen ska rummet fyllas av svartvita foton av Oliver när han spelar fotboll.

Ni hittar postern HÄR! 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen