Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Intimt, vackert och naket!

Godkväll. Tack för era kommentarer igår och idag efter sista inlägget. Jag har inte hunnit svara ännu, men alla tips och råd uppskattas mer än ni tror. Receptet på maten ska finnas längre tillbaka i bloggen, det är en sådan där ”paradrätt” funkar alltid. Men jag ska leta upp länken dit så ni hittar snabbt.

Hade besök av min fina Angelica idag. Jag är så sjukt jäkla stolt över henne, ännu mera idag! Hon har nämligen blottat sig, bokstavligen talat på olika sätt kan man väl säga. Att prata om jobbiga saker kan vara nog så tufft, men att gå steget ännu längre är bara såååå starkt gjort!

Jag tycker definitivt att ni ska besöka Angelicas blogg idag så ni själva kan se vad hon har gjort! Ni hittar henne HÄR.

Intimt, vackert och naket! #starkakvinnor

Hon hann att pussa lite på EmmyLou när hon var här. ”Jag tar henne” ropade en glad Angelica när Emmy vaknade…

angelica20

angelica21

angelica22

Okej panik morsan! Ta mig nu, ta mig på en gång, mamma!? 

Ja hon är en riktig liten mammagris den där Emmy ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen