Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jaaaaaaa!!!

image

JAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Imorse klockan 09.00 körde jag upp och jag klarade det 🙂

Jag hade lurat Micke att det var fredagen den 13e jag skulle köra upp. Jag hade det på tungan imorse, men kunde hålla nerverna i styr och inte berätta något. Det var inte förens när jag kom ner till PG som nerverna började hoppa. Vi körde en liten sväng innan själva uppkörningen. Allt gick fel kändes det som, jag glömde bort vad som var höger och vänster och snurrade till det totalt. Vill du att jag ska åka med i bilen när du kör upp?” Eh JA! Sen blev det då dags och jag bara skakade. Förarprövaren var lugn och tyckte det var helt okej att jag var nervös. Gjorde en invändig kontroll av tuta och vindrutetorkare. Sen var det bara att åka iväg. Bortsätt från ett (jävla) kärringstopp så kändes det faktiskt riktigt bra, men ändå inte. När vi kom tillbaka från våran lilla tur så sa han ”det där gick ju riktigt bra, du är godkänd” 🙂 Då började jag gråta. HAHA vilken känsla!

Trippade med lätta steg upp till Micke. Hade tänkt att jag skulle försöka komma åt bilnyckeln, och i smyg tagit med mig bilen hem. Sen skulle Micke få tro att bilen var stulen när han skulle hämta den och åka hem ifrån jobbet. Men äsch jag kunde inte hålla mig. Micke hade glömt en sak hemma imorse när han hade bråttom till jobbet. Han svor lite över det så då sa jag att han kunde ge mig bilnyckeln så kunde jag hämta det ”eh är du inte klok?” Sen viftade jag lite med mitt godkända förarprov. Haha micke såg galet snopen ut. Sen började han gapa lite på mig hahaha!

Just nu känns det bara underbart och overkligt.

Satt just och bara tittade på det lilla krysset i godkändrutan, tänkte att nu är nog farsgubben stolt sen började jag gråta igen! Det känns bara så obeskrivligt bra just nu.

Är så glad över att jag gick på Motala Trafikskola, utan dom skulle jag aldrig klarat det här. Kadri, PG och Fia shit ni vet inte hur bra ni är! Ni gjorde min körkortsutbildning rolig och oförglömlig!

Nu ska jag smälta det här med en god onyttig lunch!

Tjooooohoooo 🙂

 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen