Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag älskar min ladugårdsvägg!

image

Dagens outfit blev cheap monday rakt igenom. Tänkte jag skulle tipsa er om världens skönaste byxor. Jag har alltid svårt att hitta byxor som faller mig i smaken och som faktiskt sitter bra. Jag har höfter och rumpa som alltid brukar begränsa urvalet av byxor. Jag har en sån där Kim Kardashian bak ni vet. Även om jag tränar och kämpar för att få en tränad och fit kropp så gillar jag faktiskt mina former. Till min stora förtjusning så har Rutstore börjat sälja cheap monday och de sitter som jutet över rumpan! Stretch därav den generösa passformen, de funkar för alla kroppshyddor!

Nu ser jag också att jag skulle vilja ha hennes skor! Något ni kanske skulle börja med Rutstore?

🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen