Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag är faktiskt fin som gråhårig!

image

image

image

Nu är det intensivt i mitt liv. Jobb mera jobb, barnen, hemmet, vänner och ja allt ska man hinna med. Just nu sitter jag på jobbet och har rast. Igår jobbade jag med en kollega som heter David. En småhysterisk man i de yngre åren. Han är en supermysig kille med ett stort hjärta. Men för att förklara David lite närmare och övertydligt så är han en dramaqueen med high fashion skills. Underbar så att säga. Hur som helst, jag satt på kontoret igår och uppdaterade mig lite i arbetet. David tittade på mig, sådär lite längre än när man gör när man bara slänger en blick. ”Guud vad snygg du blev som gråhårig” David började skutta ”nej men gud vad säger jag, jag menar som mörkhårig” Jag kunde inte annat än att skratta. Det blev så hysteriskt kul. Jag har en fläck mitt uppe på huvudet där jag har fått en blond utväxt. Antagligen så såg det grått ut. Och David stirrade på fläcken och ut kom orden. Men men han tyckte ialla fall att jag var snygg som gråhårig 🙂 Och jag kommer med all säkerhet skratta åt det här många gånger men det är ett faktum, jag måste bli blond igen! Det roliga tog inte slut där. Efter en lång dag igår så segade jag till i soffan. Det plingade till i mobilen och jag hade fått ett meddelande på facebook. Ni vet dom här döjobbiga ”sätt ett hjärta i min logg för att det är mammavecka” blabla som ständigt skickas runt bland vännerna. Jag fick ett sådant härom dagen från en arbetskamrat. Nåväl hon hade skickat detta som massmedelande och därför lagt till en massa vänner samtidigt. Så var det någon som igår då antagligen ville prata lite över chatten och skrev till den här arbetskamraten. ”Jag har träffat en 30årig militär snygg” Självklart var detta inte mening att vi andra skulle se. Men det gjorde vi och vi svarde också 🙂 Haha så det kan bli. Så se upp med vad ni skriver på facebook mina vänner.

Nu ska jag bläddra igenom ännu en klick och fortsätta fnissa åt allt roligt 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen