Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag är gift med Magnus Betner!

Jag gjorde det, först så tänkte jag det sen tog jag faktiskt tag i det och faktiskt gjorde det. Jag har tränat! Det var jobbigt, efter 10 minuter så började jag må illa men jag fortsatte. Jag skulle bara klara av 20 minuter så var det. Och skam den som ger sig. Efteråt ville jag kräkas så trött var jag men fasen så skönt det kändes. Och det är galet så mycket man tappar bara av att halka efter med träningen några veckor. När jag låg på golvet och pustade ut så var det Mickes tur att svettas. Nu känner vi oss motiverade. Till kvällsmat blev det proteiner, nu blir det inget mera fuska förens på julafton.

 

Trött och sliten men jäkligt glad!

Det kanske låter konstigt, men jag har nog tränat mig lycklig. Har aldrig mått så bra som när jag tog tag i min motion. Jag har inte börjat träna för att passa in något påhittat media ideal, inte för att vara perfekt för någon annan. Jag mådde helt enkelt inte bra som överviktig och jag trivdes inte. Det finns hur många kvinnor som helst som faktiskt trivs med att vara tjocka. Och även det är vackert. Det viktiga är att man mår bra själv.

Vi kan nu också bocka av att vi slagit in hälften av alla julklappar. Eller micke ska jag väl säga, för det var han som gjorde det. Micke är ju inte direkt den pyssliga av oss två. Han hatar verkligen att klippa och klistra. Jag filmade honom med mobilen, han var så söt när han kämpade där med alla klappar. Jag ”skyllde” på att jag fortfarande mådde lite illa sedan träningspasset. ”Vafan du har väl mått illa halva ditt jävla liv med tanke på produktionen av barn” Då kom de typiska Mickekommentarerna, men jag bara fortsätter att le. Ja det kan hända att det kanske låter lite hårt. Men vi har väl den jargongen mot varandra, eller rättare sagt Micke har den mot mig. Det är ingen fara jag vet ju att han blir sådär när han är stressad. Till slut lät det i alla fall som om det var Magnus Betner som stod och gafflade med sin monotona röst. Tyvärr så glömde jag att sätta på lampan när jag filmade så jag får nog strunta i att publicera den, skit också!

Nu har lillan käkat lite och förhoppningsvis så sover vi båda två alldeles straxt – puss ♥

 

 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen