Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag får heja på de andra och köra mindfulness.

Känner mig fortfarande ur gängorna, dricker te och försöker ta det lugnt. Lättare sagt än gjort! Dessa dagisbaciller tar kål på mig, samma visa varje höst! Jag borde ju byggt upp ett jäkla immunförsvar men inte då. EmmyLou är fortfarande inte bra och hennes hosta är förskräcklig. Både hon och jag har hostat ikapp inatt. Men är det inte typiskt bara för att jag har något inplanerat! Tråkigt. Jag kommer få åka bort och vara sjuk. Planerna på att springa sig svettig på beachen i Marbella är ju bara att glömma! Jag får heja på de andra och köra mindfulness.

morgon3

morgon2

morgon1

Tröjan från Love Forever har blivit en riktig gosahemmatröja ♥ 

Idag ska vi försöka sätta lite dörrfoder här hemma, eller inte jag men jag kan från håll stötta med uppmuntrande ord. Det är redan sååå stor skillnad här hemma och jag kan knappt bärga mig från att se slutresultatet. Om jag orkar så ska jag försöka att ta mig till affären och köpa lite halloween grejer och sköljmedel som jag har glömt att köpa de senaste fyra gångerna när jag varit i affären. Hur irriterande är inte sånt!? Och hur pinsamt är det inte att besöka närbutiken upprepade gånger på en och samma dag hahaha.

Vi hade tänkt att fira lite halloween med barnen innan jag åker, dessutom så ska hela familjen hälsa på morfar på kyrkogården. Det är tradition och väldigt fint. Alla barnen får ta med sig varsitt ljus till morfar, i år blir det nio ljus på graven. Som jag saknar min pappa.

Så är det ju farsdag helgen efter och då har jag väl inte riktigt hunnit hem så jag kan hjälpa barnen att fira sin far. Men jag har förberett lite, visar er senare!

Hade också tänkt att fixa lite matlådor till Micke som kan underlätta när jag inte är hemma, och organisera kläder till hela nästa vecka.

Ni märker att det är en hel del som ska roddas tills jag åker. Nojig mamma kanske det kallas?

morgon4

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen