Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag har en annan på sidan av Micke!!

 

Hej allihop!

Micke bakom tangenterna idag då Madde är på Mellon.

En bra morgon, Madde sen som vanligt när hon skulle iväg men Engla-freja och Adam var på ett strålande humör och riktigt spända inför dagens äventyr. Emmy somnade middag och jag tänkte sätta mig vid datorn och leta efter batterihållare till xbox kontroll. Datorn startar och Maddes inkorg ligger uppe… ett mail med kontrakt ligger framme och jag kan inte stilla min nyfikenhet… Döm av min förvåning när det är  ett kontrakt om sex utbyte med samme man som Madde hade en ”affär” med i 4 månader som gjorde att jag flyttade ifrån henne för några år sedan!  Detta var dock inte sant utan det var rykten som inte var sanna. Vi flyttade ihop igen och hon hade ingen mer kontakt påstod hon.  Hon ångrade sig såå mycket.

Jag har alltid fått höra hur svartsjuk jag är för jag får aldrig ihop Maddes historier om vart hon vart och varför det tar sån tid att ta sig tex hem efter krogen. visst kan det dra ut på tiden men alltid runt 05 på morgonen när krogen stänger 02, när jag frågat vart hon varit så har hon blivit arg och tycker jag är sjukligt svartsjuk för att jag säger att något inte stämmer! Och hoppsan vad rätt jag hade.

 

22/02/16

KONTRAKT

Det här kontraktets syfte är att du ska få uppleva underkastelse och att bli ägd av mig. Mitt ord och vilja är lag och bryter du mot reglerna så kommer du att bestraffas! regler och typ av bestraffningar beskrivs längre ner på kontraktet.

Du kommer att få ha ett stoppord som du själv kommer att få välja. välj ett ord som du känner dig bekväm med och lär dig.. chansen är stor att du kommer att få använda det….

Om du sköter dig och jag är nöjd så kommer du belönas med kärlek och ömhet. Men vid användning av ditt stoppord och efterföljande bestraffning så avslutas spelet för dagen.. du blir då också självklart utan belöning.

Det kommer givetvis finnas utrymme för dig att komma med önskemål på hur du ska tillfredsställa mig.. Hur du vill bli ägd av kuk och redskap. I kontraktet ingår att du snarast möjligt köper en leksak som du tror att jag kan finna glädje i att använda på dig. En stor hård kukdildo är mitt förslag och det kan du ha i åtanke när du beställer. För du vill ju inte göra mig besviken!

 

Det kommer att vara MINST 2 tillfällen/kvällar ojämna veckor. Om inte 2 tillfällen uppfylls så väntar bestraffning vid nästa tillfälle. Det finns ingen gräns för hur många bestraffningar du kan få. Vid ett tillfälle i månaden så tillåts du att mysa med mig. promenader, titta på film , dejt ,bio mm. kryssning kommer också att bokas… Ett dygn för dig att behaga mig..

 

 

 

 

Du ska tilltala mig med Mr A under spelet. Du ska smickra mig. med meningar som.. vilken stor kuk du har, va skön din kuk är, va hård du är. Du ska ösa berömm över hur jag tar dig.

Du ska hela tiden se till att ha en rakad fitta om inte annat direktiv ges. Krav på klädsel kommer det att va och den kommer att variera. grundregeln är att inga trosor är tillåtet.

 

Längden på varje tillfälle bestämmer jag.. sprutar jag och vill ha mer så blir de det.  I kontraktet ingår att du ska klara att ta Hela kuken ner i halsen.. Du kommer att finnas många träningstillfällen..

 

I kontraktet ingår att du ska :

* ta kuken i munnen (hela)

* vaginalt sex

* vaginalt sex med redskap och händer

* sleeves

* dildos

* kukringar

* handklovar

* smisk

* bindas

* dragen i håret

* stryptag

* buttplugs

* anal sex

* leksaker analt

* dubblad av kuk och leksaker

* skor och kläder (högklackat , uringningar)

* inspelning

* titta på porr

* tysnadsplikt

* stoppord (som du själv väljer)

* bestraffningar (typ av besf, smisk , knullad med en stor dildo vaginalt och analt, Knullad i munnen)

 

 

Regler:

Du får inte ta egna intiativ eller förstöra.. detta bestraffas hårt

du måste underkasta dig kontraket och följa mitt ord och vilja..

jag kommer givetvis se till att du finner njutning men din huvudsakliga uppgift är att behaga mig..

 

 

 

 

 

 

Sammanfattning:

 

Jag ser fram emot att ingå detta kontrakt med dig och är övertygad om att du kommer att älska det. kontraktförslaget är i mitt tycke mycket fördelaktigt  för dig och jag finner inte mycket utrymme för förhandling eller ändringar. Ser helst att du svara redan ikväll. när du skriver på så börjar kontraktet gälla direkt  …. Om du skulle bryta kontraktet så vidtas åtgärder.. förslag uppskattas

eventuella tryckfel rättas och ingår i kontraktet. tillägg kan föras in i konraktet med bådas sammtycke.

 

Mvh   Mr. A

 

 

Motala den 22/02/16   Madeleine Ilmrud:__________________

 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen