Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag har en del av mitt hjärta i Halmstad ♥

God eftermiddag fina vänner. Solen skiner i lilla Motala och jag har precis bryggt en kopp kaffe. Hur har ni det? Här planeras logistik kring köksbytet, barnmässor, event och andra resor. Jag är fullbokad till majmånad vilket är jätte roligt.   Imorgon är det dags för ett nytt program med ilmruds i rutan och då kommer vi filma från sköna Halmstad.

FA1

FA4

FA3

Jag har ju en del av mitt hjärta i Halmstad kan man säga, mina två äldsta bröder och deras familjer bor där. När vi åkte dit så var det med blandade känslor. Jag träffade min storebror Pelle för första gången på tio år. När våran pappa gick bort för tio år sedan så försvann länken mellan oss. Vi lovade att aldrig tappa kontakten, men med avstånd och sorg för våran saknade pappa så har det inte blivit av att vi hälsat på varandra. Det var jobbiga steg upp till dörren till att han öppnade, det var som en sten lättade från hjärtat. Lika varm och go som jag kommer ihåg honom, min fina storebror. Jag svalde nog några gånger för att inte börja gråta, jag var ju inte ledsen utan glad över att äntligen få träffa honom igen. Det är så mycket känslor och tankar som väller upp, men återigen väldigt fina minnen. Och på något sätt så kände jag mig också varm inombords, det var precis som om pappa var med oss. Mina fyra bröder alltid att vara mina hjältar.

Min brorsdotter Mikaela och jag har däremot hållit kontakten till och från. Det skiljer bara fyra år på oss. En förtjusande ung dam med mycket humor och kärlek! Vi har bestämt att vi ska samla hela familjen igen som på den goda gamla tiden och ta igen alla förlorade år.

Att jag träffade min bror och hans familj är inget som kommer att komma med i teve, men det var det absolut bästa med denna resa ♥

Kram Halmstad jag saknar dig!

Update – Familjen Annorlunda visas nästa gång 12/3 klockan 20.00

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen