Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag överlevde, New York jag tror jag är kär!

Tittar in med en snabbt uppdatering. Vi har det bra, men jag vaknade klockan 04 och var pigg hahaha snacka om jetlaggad. Flygningen gick bra men gud vilken ångest jag hade innan, helst sjukt hur dåligt man kan må över saker som man är rädd för. Men med Mirkas stöd och grymt omtänksam personal på SAS så överlevde jag. Nu är det bara det att jag ska ta mig hem sen också, men det tar vi då!

3

2

1

Sista måltiden innan vi gick på planet, ångest! 

4

6

7

Jag kände mig så galet stolt över mig själv som fixade flygningen när vi väl hade landat!

Vi åkte gemensam buss till hotellet på Broadway, längst med vägen så passade jag på i farten att fota lite. Alltså gaaah vilken stad jag tror jag är KÄR! Jag som fullkomligt älskar SEX IN THE CITY, det kändes som att kliva rakt in i serien. Coolt!   Jag älskar att skriva och skulle lätt kunna hänga mer i New York för att hitta inspirationen till livets funderingar och sätta ord på det hahaha, dessutom så skulle jag absolut kunna springa omkring i vackra klänningar och höga klackar.

9

10

12

11

Nu har klockan blivit 06.30 och vi ska ut på våran första löprunda! Det sitter bra efter gårdagens pizza 🙂

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen