Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Julkänsla ♥

image

Idag har vi fått den första lilla julkänslan. Jag, Engla-Freja, Charlie, Colin och min brorsdotter Linn besökte rusta. Där var julgrejerna redan framme. Barnens ögon tindrade, man kunde liksom se glädjen och längtan efter att det faktiskt är julafton nästa månad. Barnen var eniga om att vi skulle ha en rosa julgran, men det får nog bli en mera traditionell gran om jag får bestämma.

image

Vi hann besöka några andra butiker också. Köpte ett anteckningsblock. Där hade jag tänkt att förvara mina minnen, tankar och funderingar. Lite som en dagbok. Jag tänker att det kommer bli roligt att läsa när man blir gammal eller för barnen att läsa den dagen man inte finns längre. Nu har jag ju inte planerat att lämna jordelivet än på länge men det är roligare att fånga minnena så tidigt som möjligt. Jag har faktiskt dagböcker kvar sedan jag var elva, tolv år. Jag blir så full i skratt när jag läser dom. Det var vissa personer som nämndes mer än andra. Fredrik, Johan och Tim. Tänk om min pappa hade efterlämnat sig en bok med tankar och funderingar. Så glad jag hade varit…

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen