Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Klänningen som passar i alla lägen!

Lite preggotips såhär en torsdagkväll. Ja jag måste visa den ultimata klänningen som passar precis lika bra till ickepreggo som för oss jättepreggo! En lång trikåklänning från KappAhl. Det kommer garanterat bli en av mina favoritklänningar i sommar. Bra pris också 199kr som hittat 🙂 ni hittar den HÄR! Min granne tipsade om att det fanns snarlika klänningar även på VeroModa. Måste nog ta en sväng dit med.

image

image

Jag ock magen växer som ni ser. Imorgon ska jag till BM imorgon och kolla lite värden, mäta magen och lyssna. Har tänkt lite på andranamn idag. Det är ju så galet svårt. De andra flickornas andranamn var självklara direkt. Engla-Freja Disa Linn, Disa och Linn heter Engla-Freja efter mina brorsdöttrar. Tuva-Li Estelle Juni, Estelle har jag alltid gillat likaså Juni men just Juni för att hon är född 1 Juni. Min vännina sa direkt att hon måste ju heta Juni och så blev det.

Men några namn som ligger mig varmt om hjärtat är Leonora/e eller Eleonora, Ester och Belle. Alla i familjen gillade förslagen men tyckte hon skulle få heta Madeleine efter mig. Tänk om man kunde skynda på tiden lite grann, längtar ihjäl mig ♥

Blev alldeles nyss rörd till tårar när min fina vän Ann Söderlund just blivit mamma till en liten Bobo. Så glad för hennes skull. Grattis, längtar så efter att få träffa er!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen