Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Klisterlappsjukan! Och tack, så himla fina ni är!

Tack snälla ni allihop som skrivit till mig idag ♥ Vilken tokig skitdag jag har haft, men efter att ha läst alla era kommentarer och några av er som faktiskt tom mejlat så fylls jag av värme och uppmuntran! Så himla fina ni är! 

Nu har jag lämnat diverse prover, läkaren ville inte titta på mig utan ville vänta på alla provsvar innan antar jag. Sänkan var bra, tror jag(?) fick inget samtal med information om annat så det var skönt. På mödravården såg blodtryck och urinprov också bra ut, då kan jag släppa det också. Skönt att slippa tänka på att det ev skulle kunna vara havandeskapförgiftning.

Hoppas den här tunga förkylningen/viruset ger med sig snart och att jag kan få må bättre. Allt annat är tillräckligt ändå just nu.  Svea på sköldkörtelproverna kommer väl nästa vecka, skulle jag bli sämre pga knölen i halsen så måste jag ju söka igen såklart, men jag hoppas inte!

Någon skrev givetvis något om hypokondri, ja det var inte det enda folk skrev. Så himla respektlöst! Som om jag skulle ”hitta på, eller leta och tro att jag har en massa sjukdomar” nej skulle inte tro det! Så nej jag har inte hitta på att jag har varken endometrios (vilket är konstaterat) en knöl i magen i samband med det, eller en knöl i halsen. Det finns där vare sig jag vill eller ej! Förstår inte dock inte huruvida människor bara kan vräka ur sig något sådant!? Folk kan vara så taktlösa och idiotiska verkligen!

Men jag visste det, alltid när man ger för mycket av sig själv, är öppen eller personlig så måste bara vissa människor ifrågasätta eller skriva taskiga saker. Vissa kommentarer blev inte ens genomsläppta, de är blockade och behöver aldrig bekymra sig över att kommentera hos mig någonsin igen.

Nu tar jag en dag i taget, lever i nuet och längtar efter att lillasyster ska komma ♥ En del dagar är tuffa men då får man tänka att det bara kan bli bättre!

Efter mina besök på sjukhuset så åkte jag och Wille och handlade, det var en utmaning det med idag. Men jag hade två små lyckliga tjejer hemma som fick varsin målarbok med klistermärken när vi kom hem. Favoriten Dr McStuffins gjorde succé och kom idag väl till pass haha!

Tuvis och Emmy har plåstrat om mig och magen hela kvällen, tydligen så har jag klisterlappsjukan 🙂 Så kan det gå!

Ni är jag mer än redo för sängen, hoppas jag kan sova bättre inatt. Och tack igen för allas omtanke, ni får mig att grina!

Kram / Madeleine ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen