Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Kontaktbar?

Tveksamt. Har försökt att piggna till med jämna mellanrum, men jag är sååå trött! Förkylningen har verkligen satt sig. Huvudet värker och näsan rinner. Tacka vet jag näsdroppar, bra skit.

Övertalade dock min trötta kropp att ta tag i tvätthögen i morse. En nödvändighet tyvärr. När man är så många som vi är, nio personer för att vara exakt då är det ett måste att hålla en viss ordning och rutin. Så det var bara att sätta fart. Men det gick tungt.

tvätt.jpg     tvättt.jpg

Efter ca en timme så ville jag inget annat än att telefonen skulle börja ringa så jag i alla fall hade kunnat ha en ursäkt för att inte fortsätta. Men näää ingen ringde? Ovanligt. Anade då en viss oro. Var är mammas mobil? Adam hade gömt den i leksaksköket. Nio missade samtal och fem sms. Nåja jag var saknad, men inte kontaktbar. Men jag fick i ordning på det jag skulle. Så vad drar vi för slutsatts av det? (HOST)

Men pga av min kraftansträngning så fick jag feber.

Micke tog med sig barnen ut bara för att jag skulle få kunna lägga mig en stund.

IMG_4195.JPG

IMG_4204.JPG

IMG_4210.JPG

IMG_4216.JPG

Men det slår aldrig fel, bara för att det blev två mindre hemma så blev det ju inte alls lugnare. Då minsann skulle tvillingarna leva rövare. Åhhh! Tycker synd om mig själv…

Hoppas JB kommer snart, han är efterlängtad!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen