Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Läser på!

Tittar ni på juniorhockey VM? Det gör jag. Dom är duktiga grabbarna. Det ser så lätt ut när de susar förbi på isen. En annan hade ju slagit ihjäl sig och lite till.

Igår på förmiddagen så kunde jag bocka av några måste från attgöralistan. Vi har fixat med flytt av el och ringt kommunens renhållning. Idag tänkte jag bocka av några flera måsten, adressändring, boka flyttfirman, köpa golv och bestämma dejt med varmluftpump installatören. Och titta på ny frys och kyl. Det sistnämnda är ett också måste i huset. Ska bli spännande.  Alltså jag läser på om allt som har med hus och villa nu.

jul29

jul26

jul30

Så har jag hunnit ned en massa mys med EmmyLou. Dock så är det inte alltid lätt att få med den lilla prinsessan på bild.

På eftermiddagen igår så åkte jag ner till sporthallen och kollade på Oliver när han spelade fotboll. Min storebror, brorsdotter och hennes bästa vän och bror följde också med. Han kämpade på som sjutton. Alla grabbarna kämpade såklart. I morgon ska han få vara med och spela med de stora grabbarna.

Sov Gott ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen