Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Lilla jag!

Nästa vecka så åker jag till stora huvudstaden.  Jag ska besöka cafe opera och Finest Award 2013. Det ska bli jätte roligt att träffa sveriges alla stora bloggare. Och tänka sig att lilla jag är en av alla finalister, bara det känns som jag har vunnit. Några andra finalister är bla. Maria Montazami, Isabel Adrian, Molly Sanden, Kenza, Izabella Fröberg, Paula Uribe, Lady Dahmer, Meekatt, Tyra Sjöstedt, Hugo Rosas och många flera.

image

Det känns fantastiskt att jag som vanlig ”svenssonmorsa” och dessutom dödlig sådan få åka på ett sånt här kalas. Ja jag vet att de andra inte är odödliga men för mig känns det lite overkligt att få göra en sån här avstickare och mitt i veckan också.

Problemet är bara vad jag ska ha på mig? Känns som jag borde varit lite mera förberedd. Imorgon måste jag hitta den DÄR outfiten.

Ni har väl inte glömt bort att rösta? Jag är evigt tacksam om ni vill hjälpa mig att vinna. Lämna din röstEngla-Freja tycker det här är jätte spännande att jag ska åka till cafe opera, hon skulle verkligen vilja följa med med säger hon. Men jag tycker hon kanske borde bli lite äldre först. Till svar fick jag idag ”aha, men du kommer i alla fall inte få min blogg du vet inte vad den heter så du kan inte läsa den” Nähe!? Jag svarade att du kan ju inte skriva än Engla-Freja då kan du väl inte ha en blogg? ”Nää men om jag kunde skriva så hade jag haft det och du hade inte fått läsa den!” Hon har stora visioner redan den tjejen, och ett jäkla humör 🙂

Nu ska jag ta hand om min febriga lilla Tuva-Ti. Det måste vara tänderna som spökar!? Tänk om de bara kunde komma upp någon gång också.

Godnatt kramar till er ♥

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen