Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Lite ringrostig men snart har jag det!

Idag tog det verkligen en evighet att övertala mig själv och hitta motivationen till att träna! Skit för sådana dagar. Det gäller att göra det till en rutin, en sund sådan. Det är väldigt lätt att låta det gå över styr åt andra hållet med ska tilläggas. Jag vet själv av tidigare erfarenheter. Men innan man har kommit dit, till bra rutin så kan det många gånger kännas som man gått in i en vägg. Det tar stopp, egentligen vill man men struntar i det. Det är då man vill ha en liten djävul på axeln som slår en i huvudet och bara tvingar igång träningen. Work it work it work it! Jag har ett grymt mål, ja förutom att bli världens starkaste niobarnsmamma. Jag ska ju åka till New York tillsammans med My och SpringTime och springa tjejmilen, det är en fantastiskt bra morot! Det skulle vara roligt om ni också vilja följa med, läs mera om det HÄR!

Jag har alltid den filosofin att det ska kännas roligt, allt blir så mycket enklare då. Jag har i några veckor nu kört samma träning med samma övningar. Dels för att bygga upp en grund (det tar tid) och för att vänja kroppen rent psykiskt. Igår var första dagen jag lade till lite nya övningar.

Russian twist, en galet bra cor-övning! Man tränar sin bålstabilitet och sin balans. Obliquesen, eller de sneda magmusklerna som dom heter på svenska får sig en riktig omgång. Och för att träna upp bålen och för att få en bra styrka så är det inte bara sexpacket man ska lägga krut på (det känns idag). Jag tänkte jag skulle filma några av övningarna jag gör så ni enkelt kan ta del av dom och träna ihop med mig. PT kunskaperna börjar komma tillbaka, jag har en del att ta igen. Lite ringrostig men snart har jag det!

träna10

träna11

Mina favoriter från Casall, bra träningsredskap.

Idag blir det sötpotatis och fetaostbiffar med persilja till middag. Supergott. Vad ska ni äta eller har ätit? Gillar att bli inspirerad i köket. Nya recept är alltid välkomna. Ska ringa till min vän Jenny någon dag och se om hon har några smarriga recept på lager som hon vill dela med sig av här hos mig. Annars så hittar ni hennes blogg HÄR!

träna17

Dagens jag i en favorit, en rutig skjorta. Man kan inte få för många av dom. Men jag måste verkligen uppdatera garderoben inför våren lite har jag insett. Mycket roligare nu också när man gått ner några storlekar. Men favoriterna hänger alltid med, ni vet dom man aldrig kan göra sig av med. Har en del av min mammas gamla kläder i garderoben som hon hade när hon var ung. Då var det hennes favoriter och nu är dom mina. Gillar när man kan återanvända.

mo1

Hoppas ni får en härlig torsdagkväll!

Kram / M

 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen