Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Man borde inte få vara anonym!

Engla-Freja har en ny outfit hon gärna vill visa upp. Man brukar säga att barnen formas efter deras umgänge? Engla-Freja ska skaffa en egen blogg säger hon. Gör det säger pappa men lär dig skriva först. ”Amen det är väl klart man måste kunna skriva först fattaru väl, fast kläder vet du pappa prata inte!” Micke blänger lite på mig. Jaja så om jag har format hennes intresse lite då, det är väl inte hela världen? ”Och vet du pappa när jag inte bloggar så ska jag hjälpa människor som behöver hjälp precis som mamma” Oavsett så kommer jag alltid vara stolt över min lilla krigar prinsessa!

Kläderna kommer ifrån Lindex

Snart ska jag alldeles straxt sätta fart med lunchen här hemma. Därefter ska jag gå igenom en massa viktiga mejl i hopp om att barnen kan tillfredställa sig själva med lite egenlek. Jag har dessutom en krönika att få ihop och ett minst sagt lite irriterande ämne jag ska ta upp här i bloggen.

Fick en bloggfråga idag som jag vill dela med mig av.

Hej! Du, jag måste bara fråga en sak.. Har du råkat ut för någon olustig kommentar om dina barn någon gång? Och i så fall hur hanterade du det? Det hände mig igår, och det känns så jobbigt, förmodligen skrivet av en pedofil.. Är det bara jag som blivit drabbad, eller kan det vara fler?

Från en ledsen mamma

Ni hittar hennes inlägg här. Jag har aldrig råkat ut för något sådant. Barnen har aldrig fått ta stryk av våran offentlighet eller pga min blogg. Det måste kännas fruktansvärt obehagligt. Bara tanken får mig att rysa. Jag skulle nog gjort en polisanmälan. Det är nog just det här som är baksidan av att ha en offentlig blogg. Ledsen för din skull och hoppas att det aldrig upprepas igen ♥

Man borde inte få vara anonym när man kommenterar bloggar, tänk så mycket näthat och annat skit som skulle kunna förhindras då!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen