Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Man vet att man har små barn när…

Man vet att man har små barn när man kan tv-tablån utantill från 24.00 och framåt. Jajemän den lilla prinsessan har några nattmål. Det bästa är att hon matchar dessa när det är program som jag gillar att titta på.  Jag gillar two and half man och the big bang theory.

Jag har fått några hektiska dagar. Just nu är det mycket på många olika sätt. Låt säga att det kommer bli en rolig vår. Jag har mycket att se framemot. Redan nu har vi också börjat att rensa ur förråd och om jag fick välja så skulle jag vilja börja packa uppe i lägenheten också. Men det får vänta lite.

Imorgon så släpper jag alla måsten för en stund. Jag ska ta med mig Engla-Freja och Adam och besöka vårat ”lekland”. Lilla Emmy kommer ju också följa med såklart och vi ska bara leka och ha roligt.

oktober21

Men nu är det dags för sängen. Kikar in en sväng imorgon innan vi åker…

Sov Gott!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen