Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Midsommar 2024

Glad midsommar 🌼🍃 Det glada midsommargänget hemma hos familjen Ilmrud hade ett alldeles förträfflig firande som pågick in på småtimmarna. Vi dansade, åt god mat och lyssnade på toner från Thailand. En rolig och trevlig tillställning.

Barnens vänner kom och umgicks med oss också, en efter en trillande de in och snart var huset fullt av härliga människor.

Vi var extra glada att Rickard och Angelica kom, en tradition vi haft i många år att fira midsommar ihop kändes osäker i år då Rickard varit väldigt väldigt sjuk. Han drabbades av en otäck inflammation i hjärnan i våras och blev allvarligt sjuk. Nu är han på bättringsvägen och det är vi otroligt glada för. Ett tag såg det väldigt mörkt ut och vi var så rädda för att förlora våran vän. Det var hemskt! Det är en lång väg tillbaka, och jag tror Angelica kommer skriva om det när tiden för det är inne. Men just idag firar vi livet 🤎

Micke och Angelica visade sina snyggaste dansmoves, barnen skrattade så de fick tårar i ögonen. Kan hända att det inte blev små grodorna, men det svängde minsann ändå.

Vi planerar något stort inom kort och vi hann prata och planera lite kring det. Ser så framemot att kunna dela det med er sen.

Det blev oförglömlig dag som vi alla kommer minnas och förvara i våran hjärtan. En midsommarafton så som den alltid ska vara 🤎

Jag hoppas ni också hade en fin midsommar!

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen