Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Min bästa kompis!

Tittar in och säger hej, ska precis åka iväg en sväng och hälsa på min mamma. Hur har eran dag varit? Visst känns det som om det är måndag!? Redan onsdag imorgon, känns konstigt.

Ikväll ska jag träna, styrka och corövningar står på schemat. Känns roligt att kicka igång igen efter påskledigheten. Tog en promenad med min bästa kompis förut. Då får man intervallträning kan jag lova hahaha. Men han är grym på att spurta och han blir aldrig trött.

devil20

devil21

devil23

Devil världens bästa vän ♥

Nu till en annan sak, jag älskar pasta och potatis. Jag tycker att det är svårt att hitta substitut till dessa. Vanlig potatis har jag bytt ut till sötpotatis, det funkar kanske inte till alla rätter men till några. Annars så har jag börjat med att koka morötter till maten istället för potatis. Jag har bytt ut vanlig pasta till fitnessnudlar, men inte riktigt fastnat för det. Jag tycker det blir lite slemmigt på nått sätt. Men för ett tag sedan så hittade jag Organic Soybean spaghetti, alltså spagetti av soyabönor. Det var helt okej faktiskt. Så det är mitt tips idag om ni letar efter ett alternativ till potatis och vanlig pasta – spagetti av soyabönor! Har ni tips på bra mat så får ni gärna delar med er av dom i en kommentar här nedan. Då skulle jag bli jätteglad!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen