Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Min lilla ”Lotta”…

image

Ja men tänka sig så söt lilla ”Lotta” kan vara fastän hon är arg. Jag kan inte sluta att le men jag får ta på mig hela skulden. Mamma har så mycket att styra med just nu så hon totalt glömt bort att säga till tandfen att Engla-Freja tappat en tand. Dumma mig! Problemet är nu löst och lilla ”Lotta” är nu glad igen tackochlov. Jag har spenderat dagen med att städa på grabbarnas rum. Varför sparar man på så mycket skit? Trasiga leksaker som bara tar upp en massa plats. Snart är jag klar. Och då ska jag sätta mig framför datorn en stund och plöja igenom en massa mejl. Så kan jag berätta att mina tavlor snart kommer att finnas som litografier. Jag ser verkligen framemot att få se de färdiga resultaten. Sen kommer alla kunna ha ugglorna hemma på väggen 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen