Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Min lilla Lotta!

Igår klippte jag håret på alla barnen. Engla-Freja hade bestämt sig för en kort page. Vi pratade länge om detta och om hon verkligen var säker på att hon skulle klippa av sig håret. Men jodå hon skulle minsann ha en kort page. Sagt och gjort så fick det bli. Nu tog jag inte riktigt så mycket som hon ville, men hon blev jätte nöjd tackochlov! När hon var färdigklippt så ville hon prova sin nya klänning.

”Mamma jag känner mig så vacker”

Och visst är hon vacker våran lilla Lotta på bråkmakargatan ♥

Och tänk att det lilla som en klippning kan göra så mycket för min unge. Adam kände sig lika fin han med. Han stoltserade som en tupp i hönsgården. ”Ja nu skulle pappa se mig så fin som jag är”

Klappar mig själ på axeln, det är ju superbra att vi slipper gå till frisören för det hade ju kostat en del. Så för en gångs skull så får jag vara ekonomisk 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen