Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Min nya kärlek, möten, helgplanering och mera trädgårdsfix!

Äntligen fredag, jag har sett framemot den är dagen länge. Jag ska på ett möte i Stockholm som jag hoppas ska bli väldigt givande och roligt, eller det kommer det. Har lite fjärilar i magen och det är ju alltid bra sägs det. På vägen hem ska jag förbi Tumba och Tullinge och träffa min nya kärlek som jag ska visa en massa bilder på sen. En fullspäckad dag med andra ord.

Igår planerade barnen för en pizzafest som vi ska ha i helgen. Barnen ska göra egna pizzor och få väja sina egna ingredienser. De blev ett provbak och det bådar gott för fy tusan vad goda pizzorna blev.

pop1

pop2

pop3

POP Bakery pizzor är superenkla för barnen att tillaga. Charlie trodde han skulle få dega pizzan men det är så enkelt som att bara rulla ut den färdiga degen på en plåt. Vi får se hur slutresultatet blir i helgen på pizzafesten 🙂

Jag fortsatte att fixa i trädgården igår. Min rabatt runt trädet börjar ta form och när syrenträdet blommor så kommer det bli ljuvligt.

trädgård14

trädgård13

Dock så har jag tagit bort jorden runt stammen och bara lagt stenar där nu. Såg att någon med gröna fingrar tipsat om att trädet kan må dåligt annars. Men visst blev det fint och så enkelt att göra. Willes fina fågelholk fick en plats i trädet också 🙂

Hörs till kvällen, hoppas ni får en fin dag!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen