Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Miracle Serum som räddar!

Reklam i samarbete med MayBeauty.se

Efter en lång helg ensam med barnen så har jag idag skämt bort mig själv med lite egentid ♥ (Återkommer med helgens bestyr i ett separat inlägg, men numera har vi en glad jägare här hemma) Jag har ju som ni vet förälskat mig i Maybeautys produkter, och det är inte heller ett undantag när det gäller Maybeautys hårserum. Många frågar just om mitt hår, om jag har löshår och vad jag gör för att få det så skinande och levande.

Jag gillar inte att ha ”frissigt” eller säger man ”krusigt” hår. Ska jag vara ärlig så gör jag inte så mycket med mitt hår förut att undvika att ha så mycket hårspray och annat som kan slita på håret. Däremot så brukar jag färga och locka håret och det sliter!  Mellan varven så försöker jag komma ihåg att använda bra oljor i håret, och det finns en uppsjö av olika produkter som sägs ska vara bra. Jag hittar sällan dessa, många oljor gör mitt hår krusigare har jag upplevt eller tvärtom – gjort håret för fett.

Jag har inte löshår, har aldrig haft det faktiskt, men ofta får jag frågor om just det. Kanske för att jag har så långt hår. Eftersom jag är gravid så har jag låtit bli att färga håret just nu, äntligen har jag lärt mig(!) av den erfarenheten jag har så vill jag inte ha grönt hår igen hehe. Varje gång jag färgat håret när jag varit gravid så har det nämligen blivit grönt. Inte superkul med utväxt men hellre det än grönt hår. I perioder så känns håret också mera slitet, som nu usch vad tråkigt det är.

Det här hår-serumet innehåller: Arganolja, Mandelolja, Olivolja och Linfröolja med kraftfulla essentiella fettsyror som penetrerar och vårdar håret och ger det en naturlig silkeslen och skinande look. Bra att veta är dessutom att serumet fritt från: Parabener, Sulfater, Mineral olja, Ethylene oxide, Sodium chloride och Phospater.

Hår-serumet används bäst efter duschen för att lättare få in produkten i håret. Man torkar håret lätt med en handduk efter duschen, applicera serumet på topparna (jag använde  serumet på alla delar av håret som känns extra torra och slitna, var försiktig det är drygt och räcker med bara ett par droppar) Låt håret absorbera serumet och man känner faktiskt förändringen direkt!

Serumet torkar håret snabbare och ger det en långvarig fuktgivande effekt som gör håret lättare att styla och ta hand om. Jag märkte skillnad direkt och när jag lockade håret efteråt så blev det inte alls krusigt och såg sådär sönderpermanentat ut 🙂 (Permanentar sig folk fortfarande?)

Visst syns skillnaden!? Jag blev toknöjd och kommer fortsätta att använda den här serumet. Ett plus är att håret doftar såååå gott, ni vet sådär fräscht och rent så man bara går omkring och luftar på sig själv haha ♥ Jag ska faktiskt prova det här på EmmyLou, hon har självlockigt hår och tycker inte alls om när man ska borsta henne. Mitt hår blev silkeslent och jag tänker att eftersom EmmyLou är håröm så  borde det här serumet hjälpa massor. Jag gillar när man märker skillnad direkt!

Jag älskar skönhetstips, och nu får jag i samarbete med Maybeauty dela med mig av detta till er med en grym rabatt som ni inte får missa!

Just nu får ni 30% rabatt på hårserumet om ni uppger koden: madeleinehair. Ni hittar sidan och till erbjudandet där koden aktiveras automatiskt om ni klickar HÄR!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen